• pl_PL
  • sv_SE
  • us

Fullt upp

Trots att sommaren ”officiellt” började redan dagen före midsommarafton har vi fullt upp och går inte på semestern förrän om två veckor. Tjänsteleveranser, kundträffar och intervjuer av konsulter som söker till vårt Utvecklingsteam ger oss dagar fyllda av roligt arbete. Samtidigt kör vi igång ett riktigt CRM-system. Adjös Excell som kunduppföljningsblad! Med det nya systemet blir det lättare att hålla reda på vad som är gjort, och vad som ligger på tur.

Veckorna efter midsommar och i början av augusti är en sorts kunskapshöjare. Nu kan man luta sig lite tillbaka och tänka efter utan att känna sig pressad att prestera duglig reflektion i skarven mellan olika uppgifter och ibland bokstavligen på språng.

Det regnar mycket över Stockholm men det är ju ”bara vatten” (en buggning till R. Broberg!). Människor mår bra av lite fukt på sommaren och vi får en bra ursäkt för den uteblivna ”obligatoriska” solbrännan. Om några dagar börjar SM-vecka i Sundsvall vilket lovar mängder av idrott i många grenar. Jag passar på att göra reklam för orientering, en sport för de riktigt tuffa, där Tullinge SK har en liten trupp på startlinjen. Truppen är inte komplett pga att ett par löpare samtidigt tävlar i VM och i Europa mästerskap för juniorer, som hölls på andra håll ute i världen. SM-veckan sänds på TV men den som vill kan naturligtvis följa den på plats.

Ingen bra idé att vara långrandig här, vi önskar trevlig sommar till alla befintliga och kommande kunder, samarbetspartners och konkurrenter! Hoppas att alla hittar något roligt och givande under sin ledighet.

Grazyna v d Voorde & Utvecklingsteamet